Om
oss

Vår historia - flera hundra års samlad erfarenhet

Hos oss finner du drygt 20 engagerade analytiker, värderare, mäklare, jurister och ekonomer med gedigen expertis inom fastighetsområdet som dagligen gör sitt yttersta, vilket återspeglas i riktigt nöjda kunder och har bidragit till att vi blivit störst i Sverige på ombildningar. Vi kan med stolthet berätta att vi genomfört var tredje ombildning i landet, från söder till norr. Restate har det lilla bolagets personlighet och det stora bolagets kompetens.

Vår ambition är att vara det självklara förstahandsvalet vid ombildningar, nyproduktion och fastighetstransaktioner. Oavsett storlek på projekt så finns här all fastighetskompetens samlad under ett tak. Vi är helt enkelt en lyhörd helhetsleverantör som sätter dig i centrum.

Hur vi arbetar och våra verksamhetsområden

Restate erbjuder dig som kund skräddarsydda lösningar där vi anpassar våra insatser till ärendets komplexitet och låter de bäst lämpade för uppgiften lösa uppdraget. Dessutom ställer vi hela vårt professionella nätverk till förfogande för att uppnå uppställda mål. En av flera förklaringar till att vi fått allt fler uppdrag och allt större förtroenden.

Vi hjälper dig gärna

Vi kan ombesörja hela processen vid ombildningar, rådgivning vid nyproduktion av bostadsrätter, förmedling av hyresfastigheter och bostadsrätter samt juridiska tjänster inom fastighetsområdet. Därtill har vi behörighet av Boverket att utfärda intyg om att bostadsrättförenings ekonomiska plan/kostnadskalkyl är hållbar.

Låter vårt upplägg intressant? Varför inte boka in ett förutsättningslöst möte för att höra vad vi kan hjälpa er med? Vi nås på telefon och e-post, men du kan även använda kontaktformuläret på hemsidan så återkopplar vi så fort vi kan.

Ett passionerat team - vår största tillgång

Astrid Olbers

Nyproduktion

Björn Isaksson

Nyproduktion - Auktoriserad fastighetsvärderare

Carl Dutina

Ombildning - Intygsgivare

Clarence Hammarslätt

Ombildning - Fastighetsmäklare - Transaktion

Eva Hansson

Ombildning

Jan Bjurfors

Ombildning - Fastighetsrådgivning - Intygsgivare

Jonny Öhlander

Ombildning - Intygsgivare - Partner

Kristoffer Vestin

Ombildning

Lotta Åkerberg

Ombildning – Nyproduktion

Louise Rasmussen

Ombildning - Fastighetsmäklare

Nina Almqvist Feodoroff

Ombildning - Fastighetsmäklare

Patrik Rosén

VD - Ansvarig nyproduktion - Partner

Per Berglund

Fastighetsmäklare

Sebastian Gustafson

Områdesansvarig Malmö - Nyproduktion - Ombildning - Transaktion

Sirak Eyob

Ombildning

Tanja Sjönvall

Ekonomichef - Administrativ chef

Viktoria Åstrand

Ombildning - Nyproduktion