preloader
2016-11-17 11:43 Fastigheter, Nyheter

Medarbetare på Restate vann Newton-tävling

Engagemanget var stort när Newton introducerade sin unika tävling under årets Alumniträff. Genom åren har tidigare Newtonstudenter haft möjlighet att tävla om attraktiva priser, inte minst detta år där priset var en plats till Newtons populära utbildning Diplomerad Projektledare, värde 39 500 kronor.

Vinnare av årets tävling blev William Palmér som trots hård konkurrens vann tävlingen om det exklusiva priset – en plats till Newtons utbildning Diplomerad Projektledare. William visade sina kunskaper om Newton genom att svara rätt på samtliga kunskapsfrågor. Avgörande blev Williams motivering om vad han anser är det bästa med Newton och varför han skulle rekommendera Newtons utbildningar till en vän:

”Newton erbjuder människor en chans att utvecklas och höja sin kompetens för att uppnå mål som gör att man mår bättre som människa”

William arbetar idag som Teknisk Förvaltare och Projektledare på Restate Bjurfors Isaksson Partners AB, som utöver fastighetsförvaltning, även sysslar med ombildning, nyproduktion och kommersiella transaktioner. William har han hand om förvaltningen av bostadsrättsföreningar med ansvar för den tekniska biten. Dessutom projektleder han olika projekt i föreningarna vilket kan vara alltifrån ombyggnation till renoveringar och upprustningar.

Källa: Newton

Vill du bli kontaktad?